Napred Jovice!

Jazak prijatelji

14.1.2023.

Jazak prijatelj – Jovica Spajić se od 15.1. do 20.1.2023 suočava sa novim izazovom. Ovoga puta pred njim stoji najzahtevnija trka izdržljivosti u Velikoj Britaniji – MONTANE Spine Challenger – North.

Staza „Pennine Way“ učesnike trke vodi kroz neke od najlepših ali i najtežih ostrvskih terena.

Od jorkširskog Peak District-a, preko lokaliteta kao što su Yorkshire Dales, Northumberland National Park i Hadrijanov zid takmičari treba da stignu do Škotske. Pred njima su surovost britanske zime, usponi, padovi i mnogo sati bez sna.

Organizatori su za prelazak 160 milja (257.5 km) takmičarima ostavili maksimalno 108 sati (4,5 dana).

Staza „Pennine Way“ učesnike trke vodi kroz neke od najlepših ali i najtežih ostrvskih terena. Od jorkširskog Peak District-a, preko lokaliteta kao što su Yorkshire Dales, Northumberland National Park i Hadrijanov zid takmičari treba da stignu do Škotske.

Pred njima su surovost britanske zime, usponi, padovi i mnogo sati bez sna. Organizatori su za prelazak 160 milja (257.5 km) takmičarima ostavili maksimalno 108 sati (4,5 dana).

Od našeg Jovice kao i uvek do sada mi očekujemo apsolutni maksimum, a na tom putu će ga podržati i Jazak prirodno dobra izvorska voda.

Uvek je uspevao da nadmaši sebe, i ovoga puta ima svu našu podršku u ostvarenju tog cilja.